ca00213sm
Levering & Betaling

Levertijden

Urnen en grafstenen die van keramiek zijn worden 'in huis' gemaakt en de levertijd is ergens tussen 1 en 5 weken. De levertijd hoef geen probleem te zijn. U kunt bij het crematie van uw huisdier het crematorium vragen om de as in een voorlopige asbus te doen. Dan kunt u evengoed uw huisdier mee naar huis nemen.
Levertijd voor alle andere urnen en grafstenen (mits op voorraad) is enkele dagen.

Leverings Mogelijkheden

Wij leveren naar bijna elke land. Indien uw land niet op de lijst staat, graag contact opnemen per email voor de verzend kosten.

Wij kunnen Uw bestelling per post verzenden maar U kunt die ook afhalen op onze Atelier. U kunt dit op het bestelformulier selecteren onder het rubriek "Selecteer een verzendmethode". U krijgt dan vanzelf bericht als Uw bestelling klaar is.

Betalings Voorwaarden

Omdat er teveel misbruik werd gemaakt van de betalings regeling en rembours zendingen zijn wij genoodzaakt om vanaf heden alle bestelling vooruit te laten betalen.
Op het moment dat uw bestelling binnen komt, krijgt u het faktuur toegestuurd als pdf. Hier staan ook de bankgegevens bij vermeld.
Op het moment dat uw betaling binnen is, wordt ook uw bestelling in behandeling genomen. Als u drie weken wacht met betalen dan duurt het ook drie weken voordat er aan uw bestelling wordt begonnen. Bestellingen die niet betaald zijn worden niet in behandeling genomen.

U kunt via bankrekening of Paypal betalen.
U mag nog altijd uw bestelling persoonlijk op het atelier afhalen. U kunt alleen niet meer contant betalen.

Retour Zendingen/Klachten

Alle goederen kunnen retour worden gezonden in het originele verpakking binnen een periode van 21 dagen. Wij zullen de goederen omruilen of Uw geld terugbetalen. U dient in aanmerking te nemen dat verzendkosten kosten niet worden vergoed.